Bar Toine
Vlakbij onze vakantiestudio So Blankenberge kan je heel wat gezellige adresjes vinden. Bar Toine  is hier absoluut één van!
Bar Toine wordt gerund door Anthony Van Allemeersch en is gelegen in de Langestraat, vlakbij het Manitobaplein. Vroeger zat hier Gastrobar Côte. Ze serveren latte’s en cappuccino’s, cocktails en mocktails in combinatie met fingerfood.

Wij vinden het heerlijk om hier te komen aperitieven voor we gaan dineren. We bestellen meestal een glaasje wijn in combinatie met wat apertiefhapjes. Tip: als het weer buiten wat minder is, kies dan voor een gezellig tafeltje met super comfortabele zetels aan het raam. Een boekje, en een glas wijn… heerlijk toch!

C^ote Gastrobar

Gastrobar Cote

Bar Toine
Langestraat 28
8370 Blankenberge
+32 50 66 64 38
Facebookpagina Bar Toine