Dit jaar geven wij de prijs voor mooiste strandbar aan Karma Beach Blankenberge, op slechts enkele stappen van onze vakantiestudio ter hoogte van Zeedijk 122 in Blankenberge. De hoofdkleuren hier zijn wit en blauw waardoor deze beach bar een zeer zen sfeertje uitstraalt.

Karma Beach Blankenberge

Hou je van het lounge-gevoel, kom hier dan zeker genieten van een lekkere cocktail in een zeer chill en mondain sfeertje.

Karma Beach Blankenberge cocktails

Bij mooi weer kan je hier ook strandzetels huren. Wedden dat je zeer snel vergeet je dat je op een strand in Blankenberge ligt? Je waant je hier al gauw op een exotischere locatie… tot je met je voetjes in zee gaat 🙂 Wat heel fijn is hier zijn de schermen achter de strandzetels. Deze geven je de nodige privacy, en beschermen je tegen felle zeebriesjes.

Karma Beach strandzetels

We gaan uiteraard ook nog andere strandbars uittesten, maar we zijn vrij zeker dat Karma Beach Blankenberge één van onze favorieten gaat worden in 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website Protected by Spam Master