Vertoef je in Blankenberge, en wil je een romantische date met je partner in de binnenstad? Dan is restaurant Bistro De Boeie, echt een aanrader! Doordat ze bij restaurant Bistro De Boeie alle gerechten à la minute bereiden is het ook perfect mogelijk je dieetwensen en/of allergieën mee te geven zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Ze geven op hun website aan dat ze met verse, kwalitatieve en seizoensgebonden producten proeven en dat is hier absoluut niet gelogen.

Gastvrouw Ria is een zeer toffe vrouw die je zeer hartelijk verwelkomt. En Mark de chef-kok laat werkelijk pareltjes uit zijn keuken komen! Vraag voor het aperitief zeker naar hun cocktail op basis van Hierbas de las Dunas. Dit klinkt exotisch maar is op en top Belgisch: Hierbas de las Dunas is namelijk een duinlikeur gemaakt van achttien verschillende soorten kruiden, bloemen en planten uit de duinen van de Noordzee. Wat leuk is: je kiest zelf of je jouw cocktail graag zoet hebt of eerder zuur.

In de zomer kan je buiten zitten en op het terras van je cocktail nippen of tafelen, maar binnen is het ook de moeite. Het restaurant werd echt zeer gezellig en modern ingericht. Bij onze eerste bezoek aan Bistro De Boeie gingen wij als voorgerecht voor Sint-jacobsvruchten met een scheermes en Noilly Pratsaus. Om duimen en vingers bij af te likken… Als hoofdgerecht koos Kel voor kreeft met black risotto en Christopher voor mosselen, eveneens subliem!

gerechten De Boeie Blankenberge
Qua dessert gingen wij ten slotte voor de tiramisu met frambozen:

dessert restaurant Bistro De Boeie Blankenberge
En ja ook dat was een voltreffer, niet te zwaar en de perfecte afsluiter van een zeer gezellige en vooral heerlijke avond. Kortom, dit restaurant staat hoog op ons lijstje om regelmatig te bezoeken wanneer we in Blankenberge zijn, en dien je zeker eens uit te proberen. Ga je geen spijt van krijgen 😉

Bistro De Boeie

Molenstraat 26-28
8370 Blankenberge
+32 50 73 45 75
www.deboeie.be 
info@deboeie.be

Comments are closed.