Brasserie Montmartre ligt ideaal gelegen op de zeedijk tussen het Casino en de pier van Blankenberge. Het volledig vernieuwde interieur in Parijse stijl bezorgt het vroegere restaurant Palermo een tweede jeugd en een nieuwe naam. Het is een zaak gerund door een familie en dat merk je aan de gastvrijheid en hartelijkheid van de bediening. Je wordt er ontvangen door gastvrouw Leen, haar rechterhand Lore en kok Kristof. Zonen Benjamin en Martijn laten sinds kort in de keuken en in de bar een nieuwe wind waaien. Je kan hier zowel terecht voor een snack als uitgebreid tafelen, en krijgt de keuze tussen een tafel binnen in de brasserie of op het terras op de zeedijk met zicht op zee.

Brasserie Montmartre Blankenberge

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben hier zelf van een lekkere lunch genoten: een slaatje met gerookte zalm en een slaatje geitenkaas. Beiden echt super lekker. Omwille van de prijs-kwaliteit en de vriendelijke ontvangst gaan we hier ‘s avonds sowieso nog wel eens terug naar toe trekken voor een dinertje!

Brasserie Montmartre

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Montmartre
Zeedijk 157, 8370 Blankenberge
Meer info: https://www.restaurantmontmartre.be

One thought on “Brasserie Montmartre

  1. …mooi interieur, jammer van het product. Pannenkoek niet warm > microgolf. / verwenkoffie ondermaats > kannetje koffie was al lauw toen versnaperingen* aan tafel verschenen > * chocolademousse lopend ??? / rare manier van bedienen > couverts worden 1 voor 1 aan tafel gebracht ??? ….zal dus bij een éénmalige passage blijven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website Protected by Spam Master