Strandbar Bamboo Beach Blankenberge is vakantie in eigen land! Dat de zetels en dergelijke van bamboe gemaakt zijn dat had je waarschijnlijk al wel door. Maar echt alle details kloppen om je ver ver van België te wanen (mits de zon schijnt): zebra en- luipaardvelletjes, prachtige standbeelden – waaronder een zebra, enkele apen & een grote giraf –  palmbomen, en extreem belangrijk de juiste muziek om in de sfeer te komen!

Bamboo Beach Blankenberge

Hier kom je vooral voor een zomerse cocktail! Fijn om weten: wanneer je cocktails of bubbels bestelt krijg je er lekkere hapjes bij. In ons geval onder andere verse garnaaltjes om zelf te pellen. Perfect voor aan zee, en doet me terugdenken aan uitstappen met mijn grootouders naar zee waarbij mijn Bompa altijd een Rodenbach moet hebben en een zak garnaaltjes om te pellen. Hij pelt en ik eet ze op!

Soit… ik wijk af 🙂 Nog niet toe aan aperitieven, en wil je eerst wat zonnekloppen? Ook bij Bamboo Beach kan je strandzetels huren! Hier zijn het strandzetels met een tof Afrikaans accentje en een Giraf die over je waakt, en het is prettig dat ze de strandzetels vrij ver uit elkaar hebben gehad zodat je wat privacy hebt. Bij de meeste beach bars zetten ze er zoveel mogelijk op een korte ruimte, en dat is hier gelukkig niet het geval!
bamboo beach

Je kan hier trouwens niet enkel (standbeelden van) exotische dieren spotten. Ook Michel Van den Brande, bekend van VIER-programma The Sky is the Limit kom je hier bij mooi weer tegen, want dit is zijn favoriete strandbar in Blankenberge.

Bamboo Beach Michel Van den Brande

Kortom een hele leuke strandbar in Blankenberge die momenteel samen met strandbar Sun Beach tot onze favorieten hoort. Maar we hebben er nog véél te ontdekken hoor 😉

One thought on “Strandbar in de kijker “Bamboo Beach Blankenberge”

  1. Bamboo Beach is de perfecte locatie om even weg te dromen en zich in het paradijs te wanen. Marie & Kurt proficiat met dit concept.
    Kurt heb ik jaren geleden leren kennen en sinds kort wist ik hem te vinden in de strandbar Bamboo Beach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website Protected by Spam Master