Vanop het terras van onze studio So Blankenberge kijken wij uit op strandbar blue beach die vlak voor ons Godderis-C gebouw ligt (ter hoogte van Zeedijk 135).  Onderstaande foto hebben we vroeg in de ochtend genomen dus daarom liggen de blauwe kussentjes er nog niet en is alles nog afgedekt.

Deze strandbar is echt het walhalla voor gezinnen door de grote speeltuin die er geïnstalleerd werd. Met zonnig weer waan je je hier in Griekenland in plaats van in Blankenberge dankzij de blauw-witte inrichting! De strandbar is goed afgeschermd dus mama en papa, of omie & opie kunnen perfect sippen van een drankje terwijl de kinderen zich uitleven in, op of onder één van de vele speeltuigen 🙂 En toch ben je in enkele passen aan de zee als je even wilt gaan pootje baden!

blue beach bar blankenberge

Lekkers in de strandbar blue beach

Op het strandterras van blue beach kan je met je voetjes in het zand genieten van champagne, cava, wijn, bieren, frisdranken. Daarnaast maken ze hier ook lekkere cocktails volgens de regels van de kunst! Op een minder zonnige dag kan je hier opwarmen met een lekker koffietje, en terwijl kijken naar de mensen die voorbijwandelen op de zeedijk.

Tip voor zonnekloppers

Net zoals bij strandbar Sun Beach kan je bij blue beach ook strandstoelen, ligbedden & parasollen huren voor een heerlijk dagje zonnekloppen! Dit maakt van blue beach de ideale locatie voor een dagje ontspanning voor het hele gezin! Daarnaast verhuren ze bij blue beach ook strandcabines, zowel voor korte als lange verblijven aan de kust! Je kunt er zelfs een strandcabine kopen mocht je dat wensen, om al je strandspulletjes in op te bergen zodat je deze niet telkens mee naar Blankenberge dient te sleuren (of telkens opnieuw moet aankopen)!

Meer info m.b.t. strandbar blue beach in Blankenberge via www.bluebeach.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website Protected by Spam Master