Onze vakantiestudio So Blankenberge ligt pal op de Zeedijk dus na amper 5 stappen gezet te hebben beland je in één van de toffe strandbars van Blankenberge! Maar er zijn er zoveel om uit te kiezen, dus wij zetten regelmatig een goeike in de kijker 😉 Haal je slippers en zonnebril dus al maar boven want Blankenberge is hipper dan ooit!

Eén van de meest populaire strandbars van Blankenberge: Sun Beach

Deze keer is het de beurt aan strandbar Sun Beach, deze hippe loungebar heeft bij ons een streepje voor dankzij de Boeddha die de zen-sfeer uitstraalt die wij wel weten te appreciëren. Bovendien werd deze strandbar in 2015 door tijdschrift Feeling uitgeroepen als één van de leukste beachbars aan de Belgische kust!

Sun Beach strandbar Blankenberge

 

Bij strandbar Sun Beach kan je tussen 1 april en 15 oktober terecht voor heerlijke cocktails & frisse drankjes. Na een deugddoende wandeling op de zeedijk of op het strand plof je in deze strandbar neer op strandzetels, zitzakken, of in de rotan lounge. Voor kinderen is er een ruim assortiment speelgoed voorzien zodat mama & papa rustig van een drankje kunnen nippen. Wil je wat zonnekloppen dan kan je hier een ligbed met parasol huren, en als je een tijdje in Blankenberge verblijft kan je meteen voor een voordelige 10 of 20-beurten kaart gaan. Of het zonnetje schijnt of niet, hier wordt al het mogelijke gedaan om een zonnige ambiance te creëren!

In 2016 kan je deze strandbar vinden ter hoogte van Zeedijk 106, vlakbij één van onze favoriete restaurants Picardie waar je erna een lekker hapje kunt gaan eten 😉

Véél plezier!

2 thoughts on “Strandbar in de kijker “Sun Beach”

  1. Pingback: Strandbar Blankenberge: blue beach - So Blankenberge

  2. Pingback: Strandbar Bamboo Beach Bar Blankenberge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website Protected by Spam Master