Restaurant ’t Sand

Ook dit restaurant ’t Sand ligt op slechts enkele minuten stappen van onze vakantiestudio So Blankenberge in het centrum van Blankenberge, op een boogscheut van de zee. Wij komen hier vooral graag met ons tweetjes, omwille van de intieme en gezellige sfeer. Uitbaters Yannick & Sandra, en hun team doen echt hun best om iedereen hier warm te verwelkomen. Hier kan je terecht voor brasserie-keuken: lekkere pasta’s & salades, en verschillende vis- en vleesgerechten. Het is helemaal niet duur, en ze hebben ook een aparte kaart voor kinderen voorzien.

't Sand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kaart is misschien niet zo gigantisch uitgebreid, maar dit wijst er wel op dat alles vers is en zo smaakt het ook. De gerechtjes zijn simpel maar lekker! Vraag zeker ook naar de suggesties, en eet mee met de seizoenen 😉

Restaurant ’t Sand
Bakkerstraat 39
8370 Blankenberge
Website: http://www.tsand.be/

 

Comments are closed.