Op de Grote Markt van Blankenberge (op slechts een paar minuutjes stappen van onze moderne vakantiestudio So Blankenberge) is het elke vrijdag markt van 7u30 tot 13u00. Op Paasmaandag, en vanaf 15 mei tot eind september is het bovendien ook nog eens op maandag markt. Opgelet met je wagen, want op marktdagen mag je vanaf 3 uur ’s ochtends niet meer parkeren op de Grote Markt tot 14u00, of je auto zal weggesleept worden.

Een kraampje dat wij enorm kunnen aanraden is dat van Morocco Nuts. Wij kennen hen van bij onze lokale markt in Steenokkerzeel, en waren blij verrast te ontdekken dat ze ook op de markt van Blankenberge staan! Hier koop je zuiderse lekkernijen zoals superlekkere olijven, heerlijke dipsauzen & tapenades, diverse noten, zoetigheden, Marokkaans brood, … en je mag gerust eerst proeven voor je koopt 😉

Morocco Nuts Blankenberge

Daarnaast ga je uiteraard ook de typische marktkraampjes terugvinden op de markt van Blankenberge: verse vis, meerdere kippenkramen, bakkerswaren, groenten & fruit, charcuterie, kazen, kleding, … noem maar op en het is er!

Avondmarkt

Kuier je liever ’s avonds rond op een markt, dan kom je best in juli en augustus naar Blankenberge want dan zijn er op woensdagen ook avondmarkten op verschillende locaties waaronder op de zeedijk, in de haven, op het Leopold III-plein, en op het Manitobaplein.

Comments are closed.