Wij doen niet liever dan op restaurant gaan dus hoe fijn is het dat wij nog héél wat restaurantjes in Blankenberge te ontdekken hebben wanneer we zelf eens genieten van onze vakantiestudio So Blankenberge. Ondertussen hebben we jammer genoeg ook al 1 misser achter de rug, eentje waar ze ons niet meer gaan zien. Maar op onze blog posten we enkel de restaurants die we wél super vonden en Restaurant Picardie van Lieven hoort hier absoluut bij. Het staat niet voor niets in de top 5 van beste restaurants van Blankenberge op TripAdvisor! 
Restaurant Picardie
Restaurant Picardie ligt op slechts 5 minuutjes stappen van onze vakantiestudio So Blankenberge, pal op de zeedijk. Je stapt gewoon de deur uit, en wandelt vervolgens links op de zeedijk. Probeer wel op voorhand te reserveren want ze zijn vrij populair, en dus is de kans groot dat je op goed geluk geen tafeltje gaat kunnen bemachtigen. Wij zitten zelf het liefst op het verwarmde terras, want daar geniet je echt van een prachtig zicht op zee. Al ziet het interieur van het restaurant er ook heel trendy en gezellig uit hoor, en ook daar zit het altijd goed vol 🙂 Er is ook een rokersruimte voorzien op het verwarmde voorterras. We raden het iedereen aan om hier de zonsondergang mee te maken. Het personeel van restaurant Picardie is echt supervriendelijk, en de sfeer is echt heel gemoedelijk. Hier ga je sowieso een gezellige avond tegemoet!

De kaart van restaurant Picardie is vrij uitgebreid en bevat ook een menu, maar check zeker de suggesties want hier koken ze mee met de seizoenen, lekker vers! Ook de fans van bio-food komen hier aan hun trekken want Lieven voorziet ook altijd enkele biogerechtjes op de kaart.

Restaurant Picardie
Zeedijk 94, 8370 Blankenberge
Meer info: http://www.restopicardie.be/ of volg het restaurant Picardie op Facebook

Comments are closed.